In de kijker

Conversatielessen Spaans

maandag 20 januari 2020 - maandag 22 juni 2020

Heb je altijd al Spaans willen leren? Dit voorjaar kan je in de bib terecht voor reeks van 6 conversatielessen Spaans, met lesgever Cristian! 

Lees verder
Gedichten die uithangen in de bibliotheek

In de kijker

Poëzieweek 2020: dicht mee!

donderdag 30 januari 2020 - woensdag 5 februari 2020

Donderdag 30 januari is het gedichtendag in de bibliotheek, het startsein voor de Poëzieweek die loopt t.e.m. 5 februari! Het thema dit jaar is ‘de toekomst is nu’.

Lees verder

Poëzieperformance met Siel Verhanneman en Penelope Deltour

zaterdag 1 februari 2020

Klaar voor hét hoogtepunt van de Poëzieweek? Kom dan op zaterdag 1 februari om 19 u. naar de bibliotheek. Dichteres Siel Verhanneman en illustratrice Penelope Deltour laten zien dat poëzie springlevend is. Samen nemen ze het publiek mee op fantas… Lees verder

Vrijwilligster leest voor aan kinderen

Voorleesuurtje in de bib!

zaterdag 1 februari 2020

Het leukste moment van de dag? Het voorleesuurtje natuurlijk! Kom op zaterdag 1 februari naar de bib. Je krijgt er de mooiste verhalen te horen!

Lees verder

De digidokters

zaterdag 8 februari 2020

Ben je lid van de bib? Heb je problemen met je digitaal fototoestel? Zou je een app willen installeren, maar weet je niet hoe? Of twijfel je welke pc, smartphone of tablet je moet aankopen? De digidokters weten raad!

 

Lees verder

Workshop 'LEGO Mindstorms: programmeer je eigen robot!'

woensdag 12 februari 2020

Ben je fan van wetenschap en techniek en heb je er altijd al van gedroomd om je eigen robot te besturen? Schrijf je dan nu in voor deze workshop voor kinderen van 9 - 12 jaar!

Lees verder

Workshop 'Itsme, myminfin'

zaterdag 15 februari 2020

Met de itsme-app kan je makkelijk inloggen op allerlei beveiligde websites. Gebruik 1 app en 1 code, in alle rust en veiligheid. Meer en meer instanties werken samen met de itsme-app. Vele banken maar ook overheidsinstanties zoals mypension, mymi… Lees verder

Vrijwilligster leest voor aan kinderen

Voorleesuurtje in de bib!

woensdag 26 februari 2020

Het leukste moment van de dag? Het voorleesuurtje natuurlijk! Kom op woensdag 26 februari naar de bib. Je krijgt er de mooiste verhalen te horen!

 

Lees verder

Workshop ‘Fiets- en wandelwebsites’

maandag 2 maart 2020

In deze workshop maak je kennis met enkele handige websites en apps, waar je als wandelaar of fietser je routes kan uitstippen, volgen en afdrukken. Het gebruiksgemak staat voorop.

Lees verder

Workshop 'Beestige boeken'

woensdag 4 maart 2020 - woensdag 11 maart 2020

Weet jij hoe een boekenbeest eruit ziet en ben je tussen 10 en 12 jaar? Dan is de workshop 'Beestige boeken' zeker iets voor jou!

Lees verder