'Bruegelse' verwendag in de bib!

2019, Bruegeljaar! Met een Bruegels feest vieren we tijdens de verwendag in de bib het leven en de tijd van Pieter Bruegel de Oude die exact 450 jaar geleden overleed! 

Vroege vogels kunnen reeds om 8.30 u. starten met een uitgebreid ontbijtbuffet tussen de boeken (6 euro voor volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar, 3 euro voor kinderen tot 12 jaar). De plaatsen zijn beperkt dus schrijf je hiervoor tijdig in!

Om 10 u. tovert meesterverteller Selle de Vos verhalen tevoorschijn uit de verzameling prachtige Bruegelse schilderijen, grafische tekeningen en etsen in de vertelvoorstelling 'Bruegel verteld' (vanaf 10 jaar). Selle de Vos verbeeldt met woorden wat Bruegel met verf en schildertalent heeft geschilderd. De luistervoorstelling is gratis maar vergeet niet om je hiervoor in te schrijven.

Een Bruegels feest kan natuurlijk niet zonder Volksspelen dus ontdek de Trou-madame, het tonspel, de toptafel, de sjoelbak, de Pudebak enz… Je komt op adem met een (h)eerlijk kopje koffie, thee en Fairtrade versnaperingen!

Inschrijven kan aan de balie van de bib, via bibactiviteiten@koksijde.be of via het online inschrijvingsformulier.

 

Inschrijvingsformulier