Boek
Nederlands

Zing! : tips en tricks om je stem juist te gebruiken

Zing! : tips en tricks om je stem juist te gebruiken

Hou je van zingen, maar schiet je stem soms nog alle kanten op? Zit je tijdens het zingen met je ademhaling in de knoop? Heb je na een aantal liedjes last van een pijnlijke keel? Of zing je vaak en wil je je stem blijven ontwikkelen? Dan heb je met dit boek een goede gids gevonden (die je van deze problemen afhelpt)! Goed en juist zingen is in de eerste plaats een kwestie van techniek en trainin
Titel
Zing! : tips en tricks om je stem juist te gebruiken
Auteur
Ann Van den Broeck
Taal
Nederlands
Uitgever
Kalmthout: Van Halewyck, 2020
184 p. : ill.
ISBN
9789463831277 (paperback)

Over Ann Van den Broeck

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Helena

Ann Van den Broeck (Reet, 29 oktober 1976) is een Vlaamse (musical)actrice. Ze studeerde in 2000 af aan het Koninklijk Conservatorium Brussel, afdeling musical.

Theater

Haar professioneel musicaldebuut maakte zij in The Hired Man (understudy May) bij het Koninklijk Ballet van Vlaanderen. A Little Night Music, Let’s do it, She Loves Me en Merrily we roll along waren de volgende musicals waarin ze stond bij dit gezelschap. Voor die laatste rol won ze in 2004 haar eerste Vlaamse Musicalprijs met haar vertolking van Beth Spencer. Daarna speelde ze verschillende hoofdrollen in musicals van andere producenten en gezelschappen, zoals Dracula, Beauty and the Beast, The Last Five Years (waarvoor ze de Vlaamse Musicalprijs voor Beste vrouwelijke hoofdrol won), Elisabeth en Assepoester, het Tamelijk Ware Verhaal.

In februari 2008 ging ze met haar eerste eigen productie …Lees verder op Wikipedia