Boek
Nederlands

Evolutie : verleden en toekomst van Darwins geniale inzicht

+1
Evolutie : verleden en toekomst van Darwins geniale inzicht
×
Evolutie : verleden en toekomst van Darwins geniale inzicht Evolutie : verleden en toekomst van Darwins geniale inzicht

Evolutie : verleden en toekomst van Darwins geniale inzicht

Voor wie aandachtig naar de natuur kijkt, is evolutie is het grootste spektakel ter wereld. Maar het helpt om een gids te hebben die je op de complexe schoonheid en de boeiende logica wijst. Dominique Adriaens vertelt het verhaal van de evolutietheorie, van de eerste vage ideeën van vroege natuurfilosofen tot Darwins cruciale inzicht en de wetenschappers die zijn inzichten verder geperfectionee

Titel
Evolutie : verleden en toekomst van Darwins geniale inzicht
Auteur
Dominique Adriaens 1970-
Taal
Nederlands
Uitgever
Gent: Academia Press, 2020
344 p. : ill.
ISBN
9789401460453 (paperback)

Over Dominique Adriaens

Dominique Adriaens (Nederland, 1961) is een Curaçaos ondernemer en consultant op het gebied van belonings- en formatiemanagement. Van 17 oktober 2012 tot 31 december 2012 was zij minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning. Deze functie bekleedde zij als vakminister in het interim-kabinet Betrian.

Biografie

Dominique Adriaens kwam op zeer jonge leeftijd naar Curaçao en is de zus van voormalig FOL-politicus Maurice Adriaens. Ze groeide aldaar op en vertrok na het voltooien van haar middelbare school naar Nederland. Achtereenvolgend volgde zij de lerarenopleiding Engels en Tekenen, de universitaire opleiding Engelse Taalwetenschappen en de hbo-opleidingen Informatie en Personeel en Arbeid. Ze was onder meer werkzaam bij de Rabobank Nederland als bemiddelaar en adviseur en bij Deloitte & Touche, zowel in Nederland als op de Nederlandse Antillen.

Na de politieke crisis in het kabinet-Schotte werd op 29 september …Lees verder op Wikipedia