Boek
Nederlands

Poitou-Charentes : La Rochelle, Poitiers, Angoulême

+1
Poitou-Charentes : La Rochelle, Poitiers, Angoulême
×
Poitou-Charentes : La Rochelle, Poitiers, Angoulême Poitou-Charentes : La Rochelle, Poitiers, Angoulême

Poitou-Charentes : La Rochelle, Poitiers, Angoulême

In de reeks:

De top 10 'niet te missen' en de 20 hoogtepunten van Michelin geven je direct een beeld van wat de streek te bieden heeft.

De gidsen zijn ingedeeld in uitgebreide regiohoofdstukken boordevol rondritten, wandelingen en excursies, zowel in de grote steden als in de groene, landelijke gebieden.

De auteurs zijn altijd kenners van de plekken: zij zorgen voor een uitgekiende selectie van

Titel
Poitou-Charentes : La Rochelle, Poitiers, Angoulême
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Frans
Oorspr. titel
Charentes et Poitou
Uitgever
Tielt: Lannoo, 2018
513 p. : ill.
ISBN
9789401448666 (paperback)

Besprekingen

Deze 'Groene gids' van Michelin geeft uitgebreide informatie voor een reis naar de West-Franse regio Poitou-Charentes. De gids volgt de beproefde methode met beoordelingen van bezienswaardigheden aan de hand van het bekende sterrensysteem. Na een deel met de nodige praktische inlichtingen krijg je een globaal beeld van de streek. Daarna volgen afzonderlijke besprekingen van bestemmingen als Poitiers en Angoulême. Naast steden komt ook de natuur ruimschoots aan bod. Bij elke bestemming een stukje geschiedenis, suggesties voor wandelingen, een overzicht van de bezienswaardigheden en een kader met adressen voor onder andere logies, eten en vervoer. Met index en woordenlijst. De gids wordt verlucht met tekeningen, kleurenfoto's, kaders met faits divers en hier en daar een kaartje. Op de uitvouwbare voorflap een overzichtskaart.