Meer info over e-readers en e-boeken.

Kijk in de catalogus of er een e-reader beschikbaar is.
Exemplaar aanwezig? Vul dan onderstaand formulier in (enkel voor leden vanaf 12 jaar).

Maak je keuze uit de e-boeken in de catalogus en vul ze hieronder in. Kies boeken die niet uitgeleend zijn.

Vink deze optie aan als je akkoord gaat met het gebruikersregelement van de bibliotheek.

Praktisch

Op voorwaarde dat er een e-reader aanwezig is op het moment van je aanvraag, kan je die komen afhalen aan de balie van de bibliotheek wanneer je een bevestigingsmail hebt gekregen.  De reservatie van een e-reader en de e-boeken die je erop laat plaatsen is gratis. De uitleentermijn bedraagt 4 weken. Je kan de e-boeken nog verlengen tot de maximale uitleentermijn van 8 weken. Je uitleenperiode start op de dag van het versturen van de bevestigingsmail dat je de e-reader mag komen ophalen. Wacht dus best niet te lang om die te komen ophalen.