Gopress

Wist je dat je in de bibliotheek gratis kranten en tijdschriften kan lezen op de pc's, je laptop, smartphone of tablet?

Gopress Kiosk

Via Gopress Kiosk kan je verschillende kranten en tijdschriften lezen. Deze publicaties kunnen alleen binnen de muren van de bib gelezen worden, op de pc's van de bib zelf, maar ook op je eigen tablet of smartphone via het gratis wifi-netwerk. De bladen van de laatste zeven publicatiedagen zijn beschikbaar en alle artikels zijn op te vragen via de zoekfunctie.

  • Kranten: De Morgen, Het Laatste Nieuws, De Tijd, Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg, Het Nieuwsblad, De Standaard, Metro, De Krant van West-Vlaanderen, De Zondag, Deze Week, De Gentenaar, Le Libre, Le Soir, De Volkskrant en Trouw
  • Tijdschriften: Trends, Knack, Humo, MO*, Goesting en Le Vif

Gopress Krantenarchief

Het Gopress Krantenarchief bied je doorzoekbaar digitaal archief van artikelen uit Vlaamse kranten en enkele tijdschriften. In de bibliotheek kan je dit archief raadplegen op de pc’s of tablet. Ben je lid van de bib, dan kan je de databank ook thuis raadplegen door je aan te melden bij Mijn Bibliotheek en dan te zoeken via de catalogus. Nieuwe artikels verschijnen twee dagen na publicatie automatisch in dit archief.