Studenten in de bib
In de kijker

Studeren in de bib!

Heb je nood aan een stille studieplek? Ben je thuis te veel afgeleid? Of haal je motivatie uit het samen studeren met anderen? Kom dan blokken in de bib! Je vindt er tijdens de openingsuren een rustig plekje in de boekafdeling of de afdeling Beel…

Lees verder

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, komende activiteiten, nieuwe diensten of aanwinsten in de collectie van de bib?

Lees verder
Studenten in de bib

Studeer in de bib!

Heb je nood aan een stille studieplek? Ben je thuis te veel afgeleid? Of haal je motivatie uit het samen studeren met anderen? Kom dan blokken in de bib! Je vindt er tijdens de openingsuren een rustig plekje in de boekafdeling of de afdeling Beeld en Geluid. Bovendien kan je gebruik maken van de gratis wifi.

Lees verder
Digidokters

Word jij Digidokter in de bib?

Word jij de nieuwe collega-vrijwilliger van Digidokters Jos, Marc en Michel?

Lees verder
Boekentoren

Materialen aanvragen uit andere bib kost 5 euro vanaf 1 maart

Geen enkele bib kan alle boeken, cd’s, dvd’s of tijdschriften aankopen en bewaren. Daarom hebben de openbare bibliotheken het interbibliothecair leenverkeer of IBL opgezet.

Lees verder

Vacature Bibliotheekassistent

Collega-bibliotheekassistent Julie kiest binnenkort voor een nieuwe uitdaging binnen onze organisatie. Gemeente Koksijde is een organisatie met oog voor zijn medewerkers en zet maar al te graag in op de groei ervan. Hou jij de stoel van Julie warm?

Lees verder
Kiezen voor een nuchter leven

Lezing 'Kiezen voor een nuchter leven' met Kobe Lecompte

Waar ligt het verschil tussen stoppen met drinken en kiezen voor een nuchter leven? Wat zijn de verschillende mogelijkheden van een planmatige aanpak om van een alcoholverslaving af te raken? Wat zijn de valkuilen bij een afkickproces? Kan de klinische psychologie en psychiatrie helpen bij genezing?

Lees verder
Corona

Annulering activiteiten t.e.m. 31/12

Ook in Koksijde ontsnappen we helaas niet aan de vierde coronagolf! Gezien het stijgende aantal besmettingen besliste de crisiscel o.l.v. de burgemeester dat alle activiteiten in de bibliotheek t.e.m. 31 december worden afgelast.

Lees verder
Mondmasker

Mondmaskerplicht vanaf vrijdag 29/10

Vanaf vrijdag 29 oktober moet iedereen verplicht een mondmasker dragen in publieke ruimten binnen.

Lees verder
Stripbakken

Ga op rondleiding in de bib!

Wist je al dat je vanaf 4 oktober elke 1ste maandag van de maand om 14 u. een rondleiding kan krijgen in de bib?

Lees verder