Donderdag 30 januari is het gedichtendag in de bibliotheek, het startsein voor de Poëzieweek die loopt t.e.m. 5 februari! Het thema dit jaar is ‘de toekomst is nu’.

Lees verder

Opgelet! De bibliotheek is uitzonderlijk gesloten op maandagnamiddag 6 januari. In de voormiddag is de bib wél open van 10 - 12 u. 

Lees verder

Gewijzigde openingsuren op dinsdagnamiddag 17 december

Opgelet! Naar aanleiding van de lezing 'Bruegel en zijn tijd: situering in de cultuurhistorische context' gaan de deuren van de boekafdeling op dinsdagnamiddag 17 december pas open om 16 u. i.p.v. 15 u. De afdeling Beeld en Geluid van de bibliotheek is wél al toegankelijk vanaf 15 u.

Lees verder

Nieuw: Mijn Leestipper!

Ben je op zoek naar een goed boek? Vanaf nu kan je terecht op Mijn Leestipper voor persoonlijke leestips!

Lees verder
Studenten die aan het studeren zijn in de bibliotheek van Koksijde

Studeer in de bibliotheek!

Heb je tijdens de eindejaarsperiode nood aan een stille studieplek? Ben je thuis te veel afgeleid? Of haal je motivatie uit het samen studeren met anderen? Kom dan blokken in de bib! In de bibliotheek vind je een rustig plekje en je kan er gebruik maken van de gratis wifi.

Lees verder

Schrijfmarathon in de bib!

Net zoals vorig jaar gaat in december de grootste jaarlijkse schrijfactie ter wereld weer van start: Amnesty's wereldwijde Schrijfmarathon!

Lees verder

Gewijzigde openingsuren op dinsdag 19 november

Opgelet! Naar aanleiding van de lezing 'Bruegel als landschapskunstenaar' gaan de deuren van de boekafdeling op dinsdagnamiddag 19 november pas open om 16 u. i.p.v. 15 u. De afdeling Beeld en Geluid van de bibliotheek is wél al toegankelijk vanaf 15 u.

Lees verder

Afd. Beeld en Geluid gesloten op maandagochtend 4 november

Opgelet! Maandagochtend 4 november is de afdeling Beeld en Geluid, op de 1ste verdieping van de bib, uitzonderlijk gesloten. De boekafdeling is wél open op de normale uren.

Lees verder
Studenten die aan het studeren zijn in de bibliotheek van Koksijde

Studeer tijdens de herfst in de bibliotheek!

Heb je examens begin december en heb je nood aan een stille studieplek? Ben je thuis soms te veel afgeleid? Of haal je motivatie uit het samen studeren met anderen?Je kan elke dag, tijdens de openingsuren, terecht in de bib om op een rustig plekje te studeren.

Lees verder

Gewijzigde openingsuren op dinsdag 15 oktober

Opgelet! Naar aanleiding van de lezing 'Pieter Bruegel de Oude' gaan de deuren van de boekafdeling op dinsdagnamiddag 15 oktober pas open om 16 u. i.p.v. 15 u. De afdeling Beeld en Geluid van de bibliotheek is wél al toegankelijk vanaf 15 u.

Lees verder