Studenten in de bib

In de kijker

Studeren in de bib

Ben je thuis te veel afgeleid? Of haal je motivatie uit het samen studeren met anderen? Ook tijdens de coronamaatregelen zorgt Lokaal Bestuur Koksijde ervoor dat je kan beschikken over een stille plek om te studeren. Bovendien kan je gebruik make…

Lees verder
Voorlezen aan kinderen

In de kijker

Voorleesweek 2020

Van 21 tot 29 november 2020 is het Voorleesweek! Het thema is dit jaar 'ouderbetrokkenheid', met als motto 'Lezers maak je samen'.

Lees verder
Corona

Annulering activiteiten

Ook Koksijde ontsnapt niet aan de tweede coronagolf. We moeten ons allen schrap zetten: handen wassen, bubbels respecteren, afstand houden en mondmaskers opzetten waar nodig! Daarom werd beslist dat voorlopig alle geplande activiteiten van de bib worden afgelast.

 

Lees verder
AVM
AVM
Tafels met verschillende boeken
Boekenruilhuisje in Oostende

Hoe bezoek je de bib in Coronatijden?

De bib is open! Je kan zelf bibmaterialen inleveren en uit de rekken kiezen. Ergens zitten om te lezen kan echter nog niet. Na reservatie kan je gebruik maken van één van de 5 internetPC's op de AVM-afdeling. We zijn blij om je, onder veilige omstandigheden en rekening houdend met een aantal voorwaarden te mogen ontvangen in de bib!

Lees verder
Inleverbus bibliotheek

Schilderwerken ondergrondse parking - inleverbus onbereikbaar

Binnenkort zijn er schilderwerken voorzien in de ondergrondse parking van Koksijde (ingang Kursaallaan). Door deze schilderwerken in de ondergrondse parking is de intelligente inleverbus niet bereikbaar t.e.m. 19 april. Het is dus niet voorlopig niet mogelijk om materialen in te leveren.

Lees verder

Wat is mogelijk tijdens de sluiting?

De bibliotheek wil haar verantwoordelijkheid nemen en het risico op verspreiding van het Coronavirus beperken. Hierdoor is de bibliotheek gesloten t.e.m. 1 juni. Op dinsdag 2 juni ben je weer van harte welkom! Alle geplande activiteiten t.e.m. 31 augustus worden geannuleerd of uitgesteld naar een latere datum.

Lees verder