Laat je verwennen in de bibliotheek!

Voor alle trouwe bib-bezoekers is onze verwendag er terug op zaterdag 2 oktober! Ben je nog geen lid kom dan zeker langs om kennis te maken en laat je verwennen met een heerlijk kopje fairtrade koffie/thee.

Dr. Za en Dr. Zoe

Ook Dr. Za en Dr. Zoe van de Boekenapotheek zijn er om alle kleine en grotere ongemakken te helpen genezen. De literaire apothekers staan je bij met fictionele zalfjes van Saramago, balsems van Balzac en prozapleisters van Griet Op de Beeck. Of je nu de hik hebt, liefdesverdriet, grote leeshonger, een midlifecrisis of je lijdt aan slapeloosheid, tegen alle kwalen is er in hun boekenapotheek wel een remedie in de vorm van één of meer titels uit de (wereld)literatuur. De groepspraktijk is geopend van 10 tot 12 u. en van 14 tot 16 u. Vrije raadpleging.

Kom tussen 14 en 17 u. naar de bib en bedruk zelf je tote bag *! Wat op je tas komt, kies je zelf. Wij voorzien alvast enkele leuke quotes waaruit je kan kiezen, maar je kan ook zelf een voorstel doen van tekst of tekening. Eens gekozen, wordt je ontwerp geprint, met de snijplotter gesneden en kan je hem zelf klaar maken voor druk. Met een hittepers komt je ontwerp tot leven op je tas. Benieuwd welke mooie tassen die dag de deur uit gaan!

Het hele bibliotheekteam staat klaar om jullie een feestelijk en gezellig bibliotheekbezoek te bezorgen met een Fairtrade kopje koffie of thee!