Poëzieweek 2021: dicht mee!

Donderdag 28 januari is het Gedichtendag in de bibliotheek, het startsein voor de Poëzieweek die loopt t.e.m. 3 februari! Het thema dit jaar is 'Samen'.

Gedichtendag 2021

In deze uitdagende tijden vieren we meer dan ooit het samenleven, samen zijn, samenwerken en samen schrijven. Want samen kunnen we veel. Poëzie verbindt en voedt ons, inspireert en brengt ons samen.

Dicht dit jaar weer mee! Stuur voor maandag 25 januari je eigen gedicht rond het thema 'samen' naar bibliotheek@koksijde.be en ontdek je dichtwerkje in de bib.

Ben je 12 jaar of jonger? Deel dan ook je mooiste gedicht! Teken of knutsel er zelf iets bij en laat je fantasie de vrije loop. Alle creatieve inzendingen zijn welkom t.e.m. woensdag 16 januari. Geef ze af in de bib of stuur ze door naar jeugdbibliotheek@koksijde.be