Schilderwerken ondergrondse parking - inleverbus onbereikbaar

Binnenkort zijn er schilderwerken voorzien in de ondergrondse parking van Koksijde (ingang Kursaallaan). Door deze schilderwerken in de ondergrondse parking is de intelligente inleverbus niet bereikbaar t.e.m. 19 april. Het is dus niet voorlopig niet mogelijk om materialen in te leveren.

Inleverbus bibliotheek

De verfwerken starten aanstaande op woensdag 1 april (vanaf 9u):

  • Er wordt gestart met de muren/kolommen. Wagens kunnen nog binnen, maar de verdieping -1 wordt afgesloten. Iedereen parkeert dus op -2. De doorrit naar de uitrit zal vrij blijven zodat parkeerders nog naar buiten kunnen rijden. Volgens de voortgang van de werken zal er overgeschakeld worden naar verdieping -2. Parkeren doe je dan op -1.  
  • De hinder blijft beperkt. Er zal wel geurhinder zijn.  

De straalwerken starten op dinsdag 7 april

  • Dat betekent dat de parking dan volledig afgesloten zal worden, hierdoor is de intelligente inleverbus van de bib onbereikbaar t.e.m. 19 april. Het is tijdens deze periode dus niet mogelijk om je materialen in te leveren. De uitleentermijn van alle materialen werd gezet op 20 april, het is dus niet nodig om je materialen voor deze datum in te leveren. Heb je hierover nog vragen, neem dan contact met ons op 058 53 29 53 of bibliotheek@koksijde.be
  • Parkeerders/abonnementshouders moeten bovengronds parkeren. 
  • Alle voertuigen moeten uit de parking worden verwijderd.