Studeer tijdens de zomer in de bib!

Heb je tijdens de zomer nood aan een stille studieplek? Ben je thuis te veel afgeleid? Of haal je motivatie uit het samen studeren met anderen? Kom dan blokken in de bib!

Studenten die aan het studeren zijn in de bibliotheek van Koksijde

In de bibliotheek vind je een rustig plekje en je kan er gebruik maken van de gratis wifi.

Wist je al dat je als student van zaterdag 17 augustus t.e.m. zaterdag 7 september tijdens weekdagen van 8.30 u. doorlopend tot sluitingstijd (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tot 18 u., woensdag tot 17 u.) in de Willem Elsschotzaal (1ste verdieping van de bib) terecht kan? Op zaterdagen ben je er welkom tijdens de openingsuren van de bib.

Opgelet! Van donderdag 29 augustus t.e.m. dinsdag 2 september is de Willem Elsschotzaal niet beschikbaar en kan je enkel in de bib studeren. Deze is gesloten tussen 12 - 13.30 u.

Veel succes met de examens! #grootsteonderscheiding